Gala Uniter 2018 se ține într-un pavilion transparent

0 34


Cea mai importantă gală a teatrului românesc, Gala Uniter 2018, se ține, anul acesta, simbolic, în orașul Alba Iulia, chiar în inima cetății Alba Carolina. Un pavilion de plastic transparent asigură un decor inedit, atât pentru actorii ce vor fi premiați, pentru spectatori, dar și pentru trecători. 

Amplasat chiar alături de catedrală, pavilionul -teatru are 300 de locuri, iar scaunele elegante pe care vor sta mai nume alte teatrului românesc au fost deja așezate și …personalizate. Libertatea are deja primele imagini cu locului unde, astă seară, mari actori, regizori, scenografi și mulți alții vor petrece o seară de excepție și unde vor fi desemnați cei mai buni dintre cei mai buni.

La Alba Iulia sunt așteptați 300 de artişti, apropiaţi ai fenomenului teatral şi ai Galei UNITER.

Juriul final format din Dragoş Buhagiar, Marina Constantinescu, Marcel Iureş, Ana Ularu și Alexa Visarion va decide cele 11 premii. La Gală va fi prezent și juriul de nominalizări, format din Călin Ciobotari, Alina Epîngeac și Ludmila Patlanjoglu.

Cine sunt nominalizații și cum se votează

 

 

 Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/gala-uniter-2018-se-tine-intr-un-cort-transparent-amplasat-inima-cetatii-alba-2244529

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata