Gabriela Cristea a cedat în direct la tv

0 28

Sunt leșinată, leșinată, miroase a caramel, îmi pare rău pentru voi, cei de acasă că nu simțiti. Cred că se filmează o emisiune culinară lângă noi. Eu acum îmi imaginez un cheesecake (nr.prăjitură cu brănză) cu pere, stropit cu crustă de caramel sărat, fără crustă de ciocolată că îngrașă prea mult.”, a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

Invitată recent , împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, și micuța Victoria în cadrul emisiunii ‘Prietenii de la 11’, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei și a recunoscut că nu e deloc așa simplu.

‘Eu aș vrea să pun capăt acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosițe care spun că mănâncă de toate, oricând și slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram și la firimitură. Și chiar și așa slăbesc foarte greu și într-o lungă perioadă de timp. Deci așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată’, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ‘Prietenii de la 11’, difuzată în această săptămână de la Therme.

Citește și

VIDEO/ Marius și Dorel au făcut 15 ore pe drum, din Padova, pentru mitingul din Piața Victoriei: „Am plecat să facem ceva pentru țara asta și tot noi ne-am întors să rezolvăm’Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/gabriela-cristea-cedat-direct-la-tv-sunt-lesinata-2359941

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata