FunBUZZ :D » Toate glumele de la FCSB

0 1

Min. 15: Au mai rămas 75 de minute regulamentare plus prelungiri în care Teja are ocazia să facă o schimbare după cum vrea sufletul lui.

Min. 10: CFR joacă mai bine până acum. Se pare că jucătorii de la FCSB au cam exagerat la sărbătorirea locului 2. 

Min. 3: Șut Djokovici, apără Vlad. Ușor obosit Djokovici și probabil și supărat după înfrângerea de mai devreme cu Nadal.

⇒ Sute de oameni au luat în seara asta cu asalt Național Arena. Alte mii au rămas afară, pe bulevard, merg care încotro, că de mâine la muncă…

⇒ CFR trimite în teren mai multe rezerve. Ca să fie jocul echilibrat, FCSB îl scoate din poartă pe Pufi Bălgrădean și-l introduce pe Andrei Vlad.

⇒ Vă amintesc că Andrei Vlad, titularul de azi din poarta FCSB, este supranumit de Gigi ”Messi al portarilor”. Îți și imaginezi un Messi în poartă: un tip scund căruia, dacă-i mai pui și niște mănuși în mână, pare că a venit iarna, nu că urmează un meci de fotbal.

⇒ Încă de la încălzire, Arlauskis are mimica aia a lui care spune: ”Dacă intr-un tine, iau ca Dragnea mâine: cu executare!”

Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu – jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţieihttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/funbuzz-d-toate-glumele-de-la-fcsb-cfr-cluj-567510.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata