FRANȚA U21 – ROMÂNIA U21 // GALERIE FOTO Arbitrul i-a refuzat un penalty României în minutul 18! Cicâldău, doborât în careul francezilor + părerea lui Adrian Porumboiu

0 0


Urmărește AICI partida dintre Franța U21 și România U21

Deși „tricolorii” au suferit în primele 10 minute, jucătorii lui Rădoi s-au descotorosit apoi de emoții și au avansat mai mult către poarta franceză.

După 18 minute de joc, Ianis Hagi a „inventat” o pasă de geniu pentru Cicâldău, mijlocașul Craiovei fiind doborât și vizibil incomodat de Kelvin Amian Adou, fundașul dreapta al lui Toulouse.

+17 FOTO

VAR n-a intervenit pentru lămurirea fazei, deși reluările TV au surprins chiar și faptul că mingea l-a atins pe mână pe fundașul Franței. 

franta romania4
+17 FOTO

Porumboiu: „Căderea nu te convinge să dai penalty”

Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu (68 de ani) a comentat faza:

„Cred că decizia e corectă. Mi-e greu să spun, trebuie să vedem reluarea mai bine. Se vede o mână pe spatele lui Cicâldău, dar ar trebui să urmărim mai multe imagini. Cei care sunt la VAR au mai multe imagini, din mai multe unghiuri, ar fi fost bine să le putem vedea. În acțiunea jocului, pe moment, n-aș fi dat penalty.

Nu știu cum îl împinge pe Cicâldău, nu știu dacă îl împinge cu spatele sau cu pieptul. Căderea nu te convinge să dai penalty.

Se vede că mingea îl atinge și în mână pe fundașul francezilor, dar imaginile nu sunt suficient de clare. Mâna e departe de corp. Trebuie să ne păstrăm obiectivitatea”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro. 

Vezi și: UEFA, remarcă inedită despre naționala României: „Parcă ar fi o echipă de cricket”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internaționalhttps://www.gsp.ro/fotbal/nationala/franta-u21-romania-u21-arbitrul-i-a-refuzat-un-penalty-romaniei-in-minutul-18-570470.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata