FRANȚA U21 – ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi dezvăluie un gest măgulitor făcut de francezi: „Au venit să ne mulțumească!”

0 0

România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall’Ara”.

„Nu ne-au surprins francezii, ştiam că Dembele nu va juca. Ştiam şi sistemul de joc. E fabuloasă atmosfera de aici. Le mulţumim fanilor, au fost mereu lângă noi. Nu a fost deloc uşor, mai ales când naţionala Franţei vine să ne mulţumească”, a mărturisit Mirel Rădoi, la TVR 1. 

În ultimele zile, presa internațională a speculat că Franța și România vor pregăti o înțelegere tacită, un egal reciproc avantajos, prin care ambele să ajungă în semifinale.

Luat la întrebări la conferința de presă de către un jurnalist italian, Sylvain Ripoll, selecționerul Franței U21, s-a declarat impresionat de vitalitatea maniefestată de români: „E foarte important că nu ne-au dat gol, marcaseră de 8 ori până acum. Am vrut să câștigăm, apoi am avut probleme din cauza vitalității și energiei românilor.Vă dați seama că voiam să dăm gol ca să scăpăm de emoții”. 

Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori. Răzvane, e o nouă generație. Punct!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internaționalhttps://www.gsp.ro/fotbal/nationala/mirel-radoi-dezvaluie-un-gest-magulitor-facut-de-francezi-au-venit-sa-ne-multumeasca-570494.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata