FOTO + VIDEO EXCLUSIV Ion Codorean, amintiri TERIFIANTE dintr-un derby old school Dinamo

0 0


Ce a șocat cel mai mult în acel meci? Accidentarea portarului „militar” Martin Tudor, serios comoționat în urma unui duel. Tudor a fost înlocuit cu Tibi Lung, care a greșit și a facilitat victoria lui Dinamo.

– Domnule Codorean, ați colaborat cu Pițurcă și cu Olăroiu la Steaua. S-a întâmplat să intrați în conflict cu vreunul dintre ei?
– N-am avut probleme cu niciunul. Singurul caz a fost când s-a accidentat Martin Tudor la un meci cu Dinamo, l-a lovit Belodedici cu genunchiul în cap. Pe margine, l-am întrebat pe Tudor „Unde ești?”. „Aici, unde suntem…”. Nu știa unde se afla. L-am trimis la spital să facă o tomografie. A intrat Tibi Lung în locul lui și a scăpat mingea în poartă la o centrare a lui Florentin Petre. A doua zi s-a scris în ziare că eu am greșit, că nu i-am permis lui Tudor să continue meciul.

– Și ar fi fost capabil să rămână pe teren?

– Tudor era năuc, ar fi putut primi goluri mai penibile! Și dacă avea și o hemoragie cerebrală și murea pe teren? Altfel s-ar fi scris articolele atunci! Viața unui om e mai importantă decât oricare rezultat. La alt meci, cu Saint Gall, a fost lovit Lung la cap, eu am cerut schimbarea și el a transmis către bancă să nu-l scoată, că poate. La prima fază, a primit o minge acasă și a lăsat-o să-i treacă printre picioare. Noroc că s-a dus pe lângă poartă! După faza aia l-au înlocuit.

Articolul apărut atunci în Gazeta Sporturilor

Rezumatul meciului Dinamo – Steaua 3-2 din 2000: 


Pagină din Gazeta Sporturilor cu un fotoreportaj de la bucuria dinamoviștilor după derby-ul ce le-a adus al 15-lea titlu de campioni

Citește aici interviul integral cu Ioan Codorean: Dezvăluiri în EXCLUSIVITATE despre cea mai grea operație din carieră: „Fractura lui Chipciu te poate face să nu mai mergi! Singura operație la care am avut emoții”

Vezi și: EXCLUSIV Dezvăluiri despre un caz neștiut din vestiarul Stelei » Medicul Ion Codorean: „Promiți că nu vorbești cu nimeni! Da? Ia pastila asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-video-exclusiv-ion-codorean-amintiri-terifiante-dintr-un-derby-old-school-dinamo-steaua-daca-avea-hemoragie-cerebrala-si-murea-pe-teren-565261.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata