FOTO România poate avea avea terenul suspendat după meciul cu Serbia! Partida a fost oprită în debut!

0 14

Duminica, 14 Octombrie, 16:06

Meciul dintre România și Serbia, din etapa a 4-a din Liga Națiunilor, a fost oprit pentru câteva zeci de secunde din cauza materialelor pirotehnice aprinse de suporterii românilor.

Fanii naționalei noastre și-au dat în petic încă din primul minut al meciului și au aprins mai multe torțe, iar arbitrul olandez Kevin Blom a oprit partida și a repornit-o un minut mai târziu.

Naționala noastră a mai avut de suferit și după meciul cu Armenia din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, chiar în urmă cu un an. Atunci, FRF a primit o amendă de 15.000 de franci elvețieni și suspendarea Arenei Naționale pentru un meci din cauza afişării de bannere cu conţinut discriminatoriu şi religios şi pentru aruncarea de obiecte în teren şi folosirea de lasere şi dispoziţive incendiare.

Acum, „tricolorii” pot juca fără spectatori în meciul cu Lituania de pe „Ilie Oană”. Tot la Ploiești am evoluat fără fani împotriva celor din Muntenegru la prima partidă din Liga Națiunilor.

Vezi meciul dintre România și Serbia!https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/foto-romania-poate-avea-avea-terenul-suspendat-dupa-meciul-cu-serbia-partida-a-fost-oprita-in-debut-550616.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata