Fostul Rege Al Malaeziei A Divorțat De Fosta Miss Moscova 2015

0 1


De
Andreea Radu,

Miercuri, 17 iulie 2019, 15:01

Oksana Voevodina, 26 de ani, s-a căsătorit, pe 22 noiembrie 2018, în Rusia, cu regele Malaeziei, Muhammad al V-lea, 50 de ani. Deși cei doi spuneau că au o relație de vis, se pare că au divorțat recent, informează Daily Mail.

Divorțul a fost înregistrat pe 1 iulie, în Singapore, și a fost făcut prin pronunțarea cuvântului „talak” de trei ori – cea mai severă și ireversibilă formă de divorț în Islam, a raportat, miercuri, New Straits Times.

Muhammad al V-lea a abdicat de la tron la începutul anului 2019, după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini realizate cu ani în urmă în care apărea Oskana în ipostaze intime cu un bărbat.

Data divorțului a fost 22 iunie, la doar o lună de când s-a născut fiul cuplului, pe 21 mai. Până în acest moment nu există confirmări oficiale cu privire la separarea celor doi.

În luna ianuarie au existat speculații că mariajul celor doi este pe butuci după ce tatăl fostei Miss Moscova s-a opus vehement relației dintre fostul rege și fiica lui.

Citeşte şi:

FOTO | O fostă Miss Moscova a renunțat la creștinism pentru a deveni soție de regeSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/fostul-rege-al-malaeziei-a-divortat-de-fosta-miss-moscova-2015-2698403

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata