Fiica Lui Gheorghe Dincă: ”Dacă E Adevărat Ceea Ce A Făcut, Nu O Să-l Iert”

0 0


De
Adrian Ilie,

Miercuri, 14 august 2019, 23:49

„Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut, nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înţeleşi”, a declarat Daniela Dincă.

Ea a spus că familia sa este cu atât mai șocată de acuzațiile la adresa tatălui ei cu cât acesta nu s-a manifestat violent cu rudele sale, ea respingând totodată aserțiunile că Gheorghe Dincă sau altcineva din familie ar fi fost implicat în traficul de persoane.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi (…) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut”, a spus fiica lui Dincă.

Daniela Dincă și-a exprimat și compasiunea față de familiile celor două fete răpite. ”Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi. Sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a spus aceasta.

Fiica lui Gheorghe Dincă așteaptă finalizarea anchetei pentru a sta de vorbă cu tată ei. „Aş vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut şi dacă s-a gândut o clipă la acei copii şi la copiii lui”, a încheiat Daniela Dincă

Citeşte şi:

Fiica lui Gheorghe Dincă: „Tatăl meu nu a fost violent”

Animalele din curtea ”monstrului din Caracal” au fost luate. Unde ajung câinii lupi ai lui Gheorghe Dincă

Imagini exclusive | Cum arăta Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, pe vremea când petrecea cu familia

GSP.RO

Ce s-a întâmplat după ce o șoferiță din Bacău a plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Anca Serea, complicații la naștere. După cinci nașteri ca la carte, a șasea a fost cu probleme

Unica.ro

Anca Serea, complicații la naștere. După cinci nașteri ca la carte, a șasea a fost cu probleme

Michelle Obama a spus tot despre problemele lor din căsnicie și l-a atacat grav pe fostul președinte: “El trebuie să accepte că…”

Viva.ro

Michelle Obama a spus tot despre problemele lor din căsnicie și l-a atacat grav pe fostul președinte: “El trebuie să accepte că…”

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/fiica-lui-gheorghe-dinca-daca-e-adevarat-ceea-ce-a-facut-nu-o-sa-l-iert-2722866

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata