FCSB // În plimbare cu rezervele » Ca și calificați, „roș-albaștrii” nu au un plan B în Moldova: 4 juniori pe bancă!

0 1


Erau vremurile lui Zapata, Bicfalvi și Surdu când roș-albaștrii călcau ultima dată în Republica Moldova pentru un meci din cupele continentale. În decembrie 2009, pe banca bucureștenilor stătea Mihai Stoichiță la returul cu Șerif din grupele Europa League, iar Steaua încheia în coada unei serii din care mai făcuseră parte Fener și Twente. S-a terminat atunci 1-1 la Tiraspol, gol Toja. 

Acum, trupa din Capitală se întoarce peste Prut cu titulatura de FCSB, dar lumea continuă să o perceapă în Basarabia tot cu numele Steaua. Misiunea 2019 se anunță, evident, net mai simplă decât în urmă cu aproape un deceniu, căci Milsami nu are alura celei mai bune formații din Moldova, ci a devenit doar moftul vremelnic al unui afacerist, Ilan Șor, implicat în jaful secolului în țara vecină. 

După 2-0 la Giurgiu, Orheiul ar trebui să fie doar o haltă către turul următor, obligatoriu însă cu o victorie, care să puncteze la coeficientul clubului. Fără 7 oameni, între care Gnohere (accidentat) și Filip (suspendat), Bogdan Andone a adus la Chișinău doar 17 jucători eligibili, inclusiv puștii R. Ion, Ardelean, Dumitru și Perianu, aduși ca să completeze o bancă de rezerve în suferință. 

La Chișinău au venit și noile achiziții Moutinho și Salomao, luați cu grupul pentru a intra în atmosfera echipei. Niciunul nu are însă drept de joc la Orhei. Abia din turul următor vor putea fi folosiți. Oricum, ambii au venit mai degrabă ca soluții alternative la Man sau Coman, oameni greu de clintit dintre titulari. Moutinho a acceptat însă să vină la FCSB și pentru că a obținut un salariu cumva apropiat de ceea ce câștiga la CFR: 12.500 de euro/lună vs. 18.000 de euro/lună. Asta în timp ce Salomao va încasa ceva mai mult, 15.000 de euro/lună. 

Echipe probabile:

Milsami: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – A. Antoniuc, Rusnac, Onică, Stână – Andronic, Nazar
Rezerve: Butuc, Zagaevschii, Pătraș, M.Antoniu, Martin, Ba
Antrenor: Veaceslav Rusnac
Absenți: – 

FCSB: A. Vlad – C.Belu, I. Cristea, Planic, M.Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – Man, Hora, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, R. Ion, Ardelean
Antrenor: Bogdan Andone
Absenți: Bălașa, L. Filip (suspendați), Momcilovici, Al. Stan, Pintilii, Moruțan, Gnohere (accidentați)

Stadion: „Complexul Sportiv Raional” (Orhei)
Arbitru:  Timotheos Christofi // Asistenți: Pavlos Georgiou, Marios Kalogirou (toți din Cipru)

„Nu știu cât de pregătiți sunt Moutinho și Salomao. Ei au venit să întărească lotul, să creeze concurență pentru Man, Coman și Tănase. Au crescut calitatea grupului, dar n-au venit de la Barcelona pentru a se aștepta să fie direct titulari. Cred că și ei sunt conștienți de acest lucru”
Helmuth Duckadam

„Știu că gazdele au cereri de vreo 5.000 de bilete pe un stadion unde intră aproape 3.000 de oameni. Au spus și ei că vor aplica principiul primul venit, primul servit pentru tichete. Sunt convins că arena va fi arhiplină”
Helmuth Duckadam

Cum stau bucureștenii în camere la „Radisson”

Tănase – Planici
Nedelcu – Coman
R. Ion – Ardelean
Cristea – Oaidă
Bălgrădean – Vlad
Man – Belu
Ov. Popescu – Hora
Cr. Dumitru – Perianu
M. Roman 
Salomao – Moutinho

Citește și:

The money Man! Știm toate salariile de la FCSB » Dennis Man a ajuns cel mai bine plătit jucător + Andone are cel mai mic salariu

A salvat o femeie și a fost condamnat la închisoare pentru gestul său

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/europa-league/milsami-fcsb-in-plimbare-cu-rezervele-ca-si-calificati-ros-albastrii-nu-au-un-plan-b-in-moldova-4-juniori-pe-banca-572384.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata