FCSB // Ilie Dumitrescu cere schimbarea căpitanului! Cine crede că trebuie să poarte banderola în Derby de România: „Este cel mai constant”

0 3


Duminica, 11 Noiembrie, 09:43

Înainte de Dinamo – FCSB, care se joacă azi de la ora 21:00, Ilie Dumitrescu, fost jucător la Steaua, cere schimbarea căpitanului echipei roș-albastre.

Dumitrescu este de părere că Harlem Gnohere, care a fost căpitan la meciul cu Astra, este o soluție mai bună decât actualul căpitan, fundașul sârb Bogdan Planici.

„Mi se pare că Gnohere este cel mai constant în evoluții de la Steaua. Cred că merită să rămână căpitan! El a demonstrat că este un jucător de echipă. Au fost multe momente în care prima soluție pentru această poziție de atacant a fost Alibec, iar el a acceptat statutul de rezervă. S-a pregătit și nu a făcut probleme în lot. De câte ori a intrat a făcut-o foarte bine”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

La conferința de presă de dinaintea meciul Dinamo – FCSB, Nicolae Dică a spus că tot Planici va fi căpitan: „Banderola rămâne la Bogdan Planici! El este căpitanul echipei”

Dinamo și FCSB joacă azi, de la ora 21:00, în Derby de România. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

ECHIPELE PROBABILE DINAMO – FCSB:

 DINAMO
Sistem: 4-1-4-1
ANTRENOR: Mircea Rednic
26. Penedo – 22. Sorescu, 6. M. Popescu, 3. Katsikas, 93. Sg. Popovici – 18. Cooper – 4. Hanca, 10. Nistor, 99. R. Moldoveanu, 20. Salomao – 19. D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic
REZERVE: 12. Eșanu, 13. D. Ciobotariu, 17. Corbu, 21. Gomelt, 25. Zenke, 27. R. Grigore, 29. Neicuțescu
ABSENȚI: Pesici (accidentat), Atmane (incert)

Imagini pentru logo fcsb FCSB
SISTEM: 4-2-3-1
ANTRENOR: Nicolae Dică
34. Bălgrădean – 20. R. Benzar, 16. Planici, 8. L. Filip, 77. Al. Stan – 6. Nedelcu, 80. Teixeira – 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman – 9. Gnohere
REZERVE: 99. A. Vlad, 11. Moruțan, 17. Jakolis, 22. C. Dumitru, 24. Rusescu, 26. D. Benzar, 33. Zlatinski, 42. D. Toma
ABSENȚI: Bălașa, Momcilovici, Pintilii, Ov. Popescu (accidentați), J. Morais, M. Roman I (suspendați)

Citește și:  Veste URIAȘĂ pentru Dică în ziua derby-ului cu Dinamo: „Garantez că va juca și într-un picior”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-fcsb-ilie-dumitrescu-cere-schimbarea-capitanului-cine-crede-ca-trebuie-sa-poarte-banderola-in-derby-de-romania-este-cel-mai-constant-552829.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata