FCSB // Gigi Becali, sfat pentru Ianis Hagi înainte de meciul direct: „Poate fi mai bun ca Pirlo” » Ce jucător crede că e mai valoros

0 1

Înainte de meciul direct, Gigi Becali, patronul FCSB, l-a lăudat pe mijlocașul Ianis Hagi, 20 de ani, și i-a dat acestuia un sfat.

„Ianis are execuții de mare clasă. Îi dau un sfat, sper să nu se supere Gică. Trebuie să nu mai piardă mingea așa ușor. Dacă are mai multă grijă de minge și nu o pierde, va fi mai bun decât Pirlo. E și genul lui Xavi, da. Dar nu trebuie să piardă mingea.

Ianis nu poate fi transferat. Costă mulți bani. Nu are rost să fac discuții că se supară Gică. Ianis nu poate fi cumpărat de la Viitorul. Ianis dacă joacă la Campionatul European va pleca pe mulți bani la o echipă mare.

Singurul care este mai valoros și cu o cotă mai mare este Dennis Man. Ca joc, nu pot să-i compar. Ianis are execuții cu care câștigă meciurile singur. Nu am cu cine să-l compar pe Hagi. Eu nu am un jucător care să facă ce face el”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: 

Gigi Becali tranșează războiul Giovanni – Anamaria Prodan: „Eu sunt stăpân în casa mea! Îmi așez și vând mobila cum vreau”

Gică Hagi și Dumitru Dragomir pariază pe Ianis Hagi: „E Xavi de România!” + „Doamne, sigur ia 15-20 de milioane”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viitorul-fcsb-gigi-becali-sfat-pentru-ianis-hagi-inainte-de-meciul-direct-poate-fi-mai-bun-ca-pirlo-ce-jucator-crede-ca-e-mai-valoros-564830.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata