Fa-ti timp si calatoreste in locatii spectaculoase

0 66

locatii spectaculoase

Oriunde ai decide sa calatoresti pe globul acesta, vei gasi atractii turistice inedite, peisaje minunate si traditii fel de fel. Atunci cand ai o mare pasiune pentru calatorit, iti faci planuri cu grija, iti faci timp si pui deoparte bani pentru a ajunge in locatii spectaculoase cel putin o data in viata.

Nu esti genul care sa mearga in acelasi loc de mai multe ori, decat daca ti-a placut la maxim. In schimb, vrei sa experimentezi si sa ajungi in cat mai multe tari si orase din lume in viata ta.

 

Uite cateva exemple de locatii spectaculoase ce merita a fi trecute pe lista ta de Must See

 

  1. Singapore

Tropicala destinatie de calatorie este intesata de o cultura vibranta, de mancare locala gustoasa si aromata, dar si de o viata de noapte ce poate rivaliza chiar si cu Las Vegas. Pe timp de noapte ai parte de petreceri elegante si luxoase iar pe timp de zi poti merge din magazin in magazin.

De asemenea, poti vizita atractiile cu o istorie bogata, galeriile de arta, muzeele si templele de aici.

locatii spectaculoase

  1. Lisabona – Portugalia

Ceea ce atrage mai mult la Lisabona este romantismul si sofisticarea cladirilor, oamenilor si a locurilor de vizitat. Ospitalitatea oamenilor este maxima, pe cand limba portugheza te unge pe suflet cu accentul ei ciudat.

Aici te poti afunda in muzee, galerii de arta, dar te poti plimba in voie si face poze nenumarate pe stradutele uimitoare din piatra. Cladirile din Lisabona sunt colorate si vechi. Bucataria portugheza este de incercat iar berea de aici poate rivaliza cu cea din Cehia.

locatii spectaculoase

  1. Montreal, Quebec – Canada

Montreal este cel de-al doilea cel mai mare oras cu o populatie vorbitoare de limba franceza din lume. Este poate la fel de elegant ca si capitala Frantei – Paris, insa are ceva unic, doar al sau. Este un oras al romantismului cu nenumarate atractii de vizitat.

Zgarie norii se intrepatrund cu muzeele, buticurile de haine, galeriile de arta sau cladirile istorice pe care trebuie sa le vizitezi. Indiferent unde vei intra sau ce vei face, vei avea parte de o calatorie minunata in Montreal.

Asadar tu ce alegi pentru concediul din acest an?

Sursa foto: Pexels

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata