Există o echipă în România care a bătut tot pe linie în actuala ediție! CSM Slatina, antrenată de Bobi Verdeș, a promovat în Liga 3

0 1

Formația condusă de Bobi Verdeș, fost fotbalist al Universității Craiova, și-a subordonat toți adversarii. Iar la meciurile decisive pentru liga a treia a mers ceas.

A învins cu 2-0 și 2-1 pe Gloria Cornești, sărbătorind sâmbătă un sezon perfect. La echipa din Slatina activează Bogdan Panait, fostul fundaș al Stelei, care a și marcat ultimul gol al partidei.

„Nimic nu este întâmplător în viață. Ediția trecută am promovat pe cei de la Horezu cu 33 de victorii și o remiză. Sunt mândru de băieții mei, de toți cei din jurul echipei și trebuie să mulțumim și oficialităților locale care s-au implicat pentru fotbal. Acum, cred că vom pune la punct un plan riguros să continuăm ascensiunea”, a declarat Verdeș pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și:

FOTO Ultrașii Stelei, mesaj de o violență extremă la un meci al juniorilor U13: „Plecați cu picioarele înainte!” + Îndemn pentru Pițurcă: „Hai lângă Talpan!”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/csm-slatina-antrenata-de-bobi-verdes-a-promovat-in-liga-3-570394.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata