EXCLUSIV | „Oferta e publica! Cine vrea Dinamo, sa ma sune” Ionut Negoita vrea sa scape de club si ii raspunde lui Rednic: VIDEO

0 0„Ce vinzi, domnule Negoita?! Stadion n-ai, echipa n-ai, palmares n-ai”, l-a ironizat Rednic pe Ionut Negoita.


Ionut Negoita anunta ca Dinamo este de vanzare! El a declarat pentru ProTV ca „oricine vrea Dinamo, ma poate contacta”. Actualul sef din Stefan cel Mare a tinut sa ii raspunda si lui Mircea Rednic.


Ionut Negoita este hotarat sa vanda Dinamo si explica de ce l-a contactat mai intai pe Rednic.


De cealalta parte, antrenorul a vorbit si el cu Nicolae Badea, in incercarea de a-l convinge pe acesta sa se implice impreuna la echipa.


Ionut Negoita: „Oferta e publica! Astept sa fiu contactat”
„Am vazut ca domnul Mircea Rednic este foarte iubit de suporteri si de aceea i-am oferit lui clubul. Daca el considera ca acest club nu are palmares, poate stie el unde este.


Am facut prima oara oferta domnului Rednic si am asteptat o saptamana. De ieri, oferta este publica! Cine vrea sa cumpere Dinamo, ma poate contacta”, a spus Ionut Negoita pentru ProTV si www.sport.ro.


Nicolae Badea: „Eu am colaborat foarte bine cu Rednic”
Nicolae Badea a evitat sa dea un raspuns in legatura cu revenirea la Dinamo, dar spune ca are o relatie buna cu Rednic.


„Eu cu Mircea Rednic, cat am fost la Dinamo, am colaborat foarte bine. Cred ca este mai mult deca tun antrenor”, a spus si Nicolae Badea.

https://www.sport.ro/liga-1/exclusiv-oferta-e-publica-cine-vrea-dinamo-sa-ma-sune-ionut-negoita-vrea-sa-scape-de-club-si-ii-raspunde.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata