EXCLUSIV/Leo Iorga nu a putut urca pe scenă în weekend!

0 38


Însă generații întregi îl iubesc pe artist și țin cont de situația sa medicală, motiv ce l-a împiedicat pe acesta să urce pe scenă și sâmbătă, de echipa alături de care a făcut istorie, Compact B (Rm. Sărat, concertul comemorativ ”Remember Valeriu Sterian”).

Trupa celor ce au făcut din Compact B, unul dintre cele mai iubite formații românești (Adrian Ordean, Costi Cămărășan și Leluț Vasilescu) au cântat  în acest weekend avându-l în față pe Adrian ”Coco” Tinca.

Leo Iorga nu a putut urca pe scenă în weekend. Adevărul din spatele absenței sale

În ultima perioadă, Leo Iorga (53 ani) a crezut că se simte mai bine, l-a luat avântul și, profesionist dedicat scenei și publicului său în 30 de ani de cântat și încântat publicul, s-a străduit să nu refuze niciun show, locul unde se încarcă cel mai mult cu energie, așa cum ne-a spus-o mereu. Însă organismul său, aflat într-o continua luptă împotriva bolii, a clacat, i-a dat semne de oboseală accentuate. Astfel încât s-a văzut în imposibilitatea de a mai urca pe scenă în weekend. Zilele de repaus i-au folosit pentru a se energiza pentru marele spectacol de mâine seară, când trupa Compact B va susține cel mai mare show de când au reconstituit trupa, pentru bucuria a sute de mii de români, în deschiderea legendarilor The Scorpions (Romexpo).

Compact B sunt cap de afiș la cel mai mare turneu muzical național din anul centenarului Marii Uniri, ”România în Sărbătoare” alături de Alex Velea, Matteo, Săndel și Aurora Mihai, Andreea Antonescu, Minodora, Cooperativa 9, Aurel Moldoveanu, Sânzienele și mulți alții.

CITESTE SI Cât a câștigat Simona Halep din tenis. Liderul WTA a avut un an 2018 extrem de prolific

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/exclusivleo-iorga-nu-a-putut-urca-pe-scena-in-weekend-in-ciuda-surmenajului-legendarul-solist-promite-ca-va-canta-in-deschiderea-trupei-scorpions-2289510

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata