EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Mario Camora! Superlovitura pe care FCSB i-o pregătește lui CFR Cluj + bonusul gigantic cerut

0 4

Pornite de câteva zile, imediat după începutul anului, tratativele dintre oficialii lui CFR și Mario Camora (32 de ani) pentru prelungirea angajamentului ce expiră în vară se prelungesc.

Oficial, conducerea campionilor tot anunță că discuțiile sunt foarte aproape de finalizare, în sensul ajungerii la un acord, pentru ca jucătorul cel mai vechi al echipei să își continue cariera la Cluj. Surse apropiate clubului susțin că lucrurile nu ar sta chiar așa și că negocierile au intrat în impas.

camora Vrea bonus de 200.000 E

Intrat în ultimele 6 luni de contract, Mario Camora, care joacă la CFR din 2011, ar putea semna cu oricine. Își dorește un contract pe încă doi ani, pe un salariu de 20.000 de euro lunar, cu 3.000 de euro mai mult decât în prezent. Șefii ar fi dispuși să îi satisfacă aceste cereri.

Problemele au apărut la bonusurile pe care le solicită jucătorul, în special cele legate de o primă pentru extinderea înțelegerii. Ar fi vorba despre 200.000 de euro. Iar CFR ar fi de acord doar cu jumătate din pretențiile căpitanului său.

„Jucătorii cer astfel de prime, dar asta nu înseamnă că pot fi și plătite”, a spus un apropiat al grupării ardelene. Chiar și așa, sunt premise ca Mario să rămână la Cluj, acolo unde a și început să-și construiască o casă.

Căpitanul „feroviarilor” mai are și alte variante, din străinătate, din Turcia, Portugalia sau Cipru, dar, mai nou, chiar și una-surpriză, din Liga 1.

Tot sursele GSP.ro susțin că Gigi Becali s-ar fi interesat și el de situația lusitanului. Chiar dacă pe acel post, de fundaș stânga, mai are variante precum Alexandru Stan, Junior Morais sau Marko Momcilovici, finanțatorul FCSB și-ar dori să le dea o lovitură rivalilor la titlu.

Totuși, e greu de crezut că Mario ar putea fi transferat acum. Discuțiile sunt la nivel incipient, fără ca jucătorul să fi fost abordat direct. În plus, și aici sunt diferențe. Respectivele surse afirmă că Becali ar fi dispus să îi ofere lui Camora un contract pe numai un an și un salariu de doar 15.000 de euro, departe de ceea ce își dorește fotbalistul.

Interesul roș-albaștrilor pentru liderul clujenilor nu este nou, aceștia încercând să negocieze transferul lui Mario și în sezonul 2015-2016, când antrenor era Rădoi.

Fapt confirmat recent și de Dică, pe atunci secund la FCSB: „Chiar am avut unele discuţii cu el atunci, din păcate nu am reuşit să îl aducem. Vorbim despre un fotbalist extrem de important pentru orice vestiar.

Vezi și: Teja n-a fost jucător, dar a pregătit fotbaliști » Cum a alcătuit antrenorul FCSB-ului cele două echipe din vedete cu care a lucrathttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-gigi-becali-il-vrea-pe-mario-camora-superlovitura-pe-care-fcsb-i-o-pregateste-lui-cfr-cluj-bonusul-gigantic-cerut-557242.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata