EXCLUSIV/Fiica actriței Eniko Georgescu și a regretatului compozitor Șerban Georgescu nu-și moștenește părinții. ”E preocupată de științele politice” | Monden, Vedete de la noi

0 58


Alessia, fiica regretatului compozitor, avea doar un an și câteva luni, atunci când, într-o zi de martie, tatăl său s-a stins din viață în urma unui infarct.

Eniko Georgescu, văduva lui Șerban Georgescu, primul soț al Mădălinei Manole, și-a crescut singură copila, care acum este o domnișoară de 13 ani și e copia fidelă a tatălui său – cel puțin din punct de vedere fizic. Potrivit declarațiilor lui Eniko, Alessia nu are înclinații artistice.

”Este o adolescentă minunată, dar fără înclinații artistice. Este mai mult fascinată de politologie”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

După o vacanță petrecută în țară, Eniko se pregătește să plece în alta, în afara granițelor, împreună și cu copila sa. ”Am fost în țară, acum vrem să ieșim puțin”, a adăugat actrița.

Ar mai fi vrut un copil

Actrița nu a mai rămas însărcinată, dar, potrivit propriilor mărturisiri, ea mai are un nepoțel de care este tare atașată. Recent, micuțul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aceasta i-a fost alături.

”Ar fi fost minunat să fie al meu. Dar…Îl consider ca și băiețelul meu”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Văduvă din anul 2007

Eniko și-a pierdut soțul pe data de 4 martie 2007. Compozitorul Șerban Georgescu, cu care era împreună de patru ani, a murit în urma unui infarct, la 54 de ani. Alessia avea pe atunci 1 an și jumătate. În anul 2013, ea a avut o tentativă să se recăsătorească. Alesul era Mihai, un om de afaceri, de care însă s-a despărțit. Ulterior, Eniko a fost surprinsă alături de un alt bărbat, despre care a evitat însă să dea vreo informație.

CITEȘTE ȘI:

Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/fiica-actritei-eniko-georgescu-si-a-regretatului-compozitor-serban-georgescu-nu-si-mosteneste-parintii-e-preocupata-de-stiintele-politice-2322968

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata