EXCLUSIV Cum arată contractele celor 5 jucători contestați de Talpan » Gazeta a intrat în posesia lor

0 72


Articol de — Alin Grigore Miercuri, 20 Iunie, 10:18

Academia Rapid a pus la dispoziția Comisiei de Apel contractele celor cinci jucători contestați de Florin Talpan, juristul CSA. GSP.ro a intrat în posesia lor și vi le prezintă. (Vezi în GALERIA FOTO)

Comisia de Apel a avut ieri o întâlnire cu cele două părți, însă o decizie finală se va da în cursul zilei de astăzi. Talpan contestă faptul că echipa giuleșteană n-a avut dreptul de a încheia contracte cu jucătorii atât timp cât n-a avut personalitate juridică.

Concret, oficialul CSA susține că pentru a semna contractele, conform Codului Civil, părțile trebuie să aibă capacitatea legală de a contracta. Însă neavând personalitate juridică, AS Academia Rapid nu ar fi putut încheia aceste contracte.

Cei cinci jucători contestați de Florin Talpan sunt: Daniel Niculae, Petre Goge, Vasile Maftei, Marian Vlada și Ionuț Voicu.

„Comisia de Apel efectiv nu știe ce decizie să ia, având în vedere că reprezentanții Academiei Rapid nu au depus la dosar nimic care să arate că echipa are personalitate juridică. Având în vedere acest lucru, toate contractele depuse de ei sunt lovite de nulitate absolută. Decizia o să fie în favoarea CSA Steaua. Ni se va admite apelul pentru că nu au altă soluție”, a declarat Talpan pentru GSP.ro.

Ionuț Voicu a reacționat scurt: „Noi am câștigat pe teren. Nu există contracte nule. Eu am rămas liber în octombrie, decizie luată de comisie, și am semnat în ianuarie în perioada de transferuri”.

Cum arată contractele jucătorilor Rapidului

1. PETRE GOGE

3

4

2. DANIEL NICULAE

5

6

7

3. MARIAN VLADA

8

9

10

4. IONUȚ VOICU

11

12

13

5. VASILE MAFTEI

14

15

16

Vezi și: VIDEO Avem filmarea! Scandal în sala de judecată » Talpan a urlat de nervi la ședința AMFB: „Încercați să mușamalizați cazul”

Citește și: Comisia de Apel a AMFB a amânat decizia în războiul Rapid – Steaua! EXCLUSIV Florin Talpan nu renunță: „Tot ce au depus ei e nul”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/exclusiv-cum-arata-contractele-celor-5-jucatori-contestati-de-talpan-gazeta-a-intrat-in-posesia-lor-542254.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata