EXCLUSIV Atac violent după discuțiile secrete avute de Burleanu cu oameni din FRF: „El e șeful perverșilor”

0 45

Articol de — Justin Gafiuc Luni, 23 Aprilie, 13:10

Gazeta Sporturilor a publicat în ediția de azi discuții de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la  FRF.

Silviu Crîngaşu, președintele AJF Prahova, a reacționat dur după ce Octavian Goga, reprezentatul AJF-urilor în Comitetul Executiv al FRF, a declarat că „Suntem 42 la număr, dintre care 5, Gorj, Teleorman, Vrancea, Maramureș și Bacău împotrivă. Un grup de trei, format din Prahova, Argeș, Brăila, un grup pervers, perfid și continuați dumneavoastră, care nu cred că ne votează. Ar fi 34”. (Detalii aici)

„Din punctul meu de vedere, Octavian Goga este șeful perverșilor. Când a făcut acea afirmație, s-a luat drept reper pe sine.

În mod normal trebuia să discutăm totul într-o adunare a tuturor AJF-urilor. Trebuia să decidem toți programul și proiectele cărui candidat se adaptează cel mai bine proiectului comun al AJF-urilor. Dar nu a a existat niciodată o asemenea discuție”, a declarat Silviu Crîngașu pentru GSP.RO.

Citește AICI toate episoadele publicate azi de Gazeta Sporturilor de la ședința secretă a FRF http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/exclusiv-atac-violent-dupa-discutiile-secrete-avute-de-burleanu-cu-oameni-din-frf-el-e-seful-perversilor-537920.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata