„Esti un antrenor de rahat” Kevin de Bruyne, replica INCREDIBILA pentru Pep Guardiola! Cum a reactionat antrenorul lui Manchester City! VIDEO

0 1Manchester City a castigat un nou titlu in Premier League.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!


Pep Guardiola a reusit performanta de a castiga doua titluri consecutive cu Manchester City in Premier League. Duminica, „cetatenii” si-au asigurat trofeul cu o victorie categorica la Brighton, scor 4-1. Liverpool a terminat pe 2, la numai 1 punct in spatele lui City.


Spaniolii de la Movistar au pregatit un clip in care este prezentata sarbatoarea celor de la Manchester City. In acesta se poate observa cum Pep Guardiola il imbratiseaza pe Kevin de Bruyne, iar belgianul ii spune ceva neasteptat: „Esti un antrenor de rahat, castigi mereu”.


Totul a fost, insa, o gluma din partea jucatorului belgian, iar Pep Guardiola a inteles ironia si nu a fost deranjat de vorbele lui De Bruyne.


Kevin De Bruyne to Pep Guardiola “You’re a sh*t coach, you only win” #Pep pic.twitter.com/WkxChLTodk


— The Pep (@GuardiolaTweets) May 13, 2019

https://www.sport.ro/anglia/esti-un-antrenor-de-rahat-kevin-de-bruyne-replica-incredibila-pentru-pep-guardiola-cum-a-reactionat-antrenorul.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata