Esteticianul Florin Juravle are clienți bărbați la fel de mulți ca femei

0 20


În 2018, nu mai suprinde pe nimeni faptul că bărbații acordă poate aceeași atenție ca femeile aspectului fizic. Totuși, există și bărbați care nu numai că neagă vreo intervenție estetică, dar critică femeile care apelează la bisturiu. Pentru a ne convinge că și bărbații își corectează ridurile de expresie, își măresc buzele și fac diverse intervenții chirurgicale l-am întrebat pe medicul estetician Florin Juravle dacă sunt și bărbați care calcă pragul cabinetului său.

Esteticianul Florin Juravle are clienți bărbați la fel de mulți ca femei

„Aceleași riduri pe care le au femeile, le au și bărbații: riduri de expresie, ridurile de pe frunte, volumele de la nivelul feței, buzele. Toată lumea are aceeași problemă. Probabil bărbații sunt mai puțin motivați. La pielea feței, spre exemplu, la bărbați este un pic mai groasă, îmbătrânește mai lent, apar ridurile profunde mai târziu, deci ei sunt mai puțin expuși. Nu ai nici aceste variații hormonale cum au femeile, așa că ei nu au atât de mult nevoie de injecții, dar și ei vor același lucru’, ne-a povestit Florin Juravle, completând că la fel ca în cazul femeilor și bărbații își doresc să corecteze anumite lucruri pe care nu le consideră atrăgătoare. „Buzele de volum atât la bărbați cât și la femei au fost făcute în semn de sănătate, un semn sexual pozitiv, deci toată lumea își dorește să arate bine. Buzele subțiri și crăpate nu au fost estetic acceptate nici la bărbați, nici la femei. Este vorba de imaginea de sine, despre imaginea lor despre cum să arate femeile din viața lor’, ne-a mai spus doctorul.

Esteticianul Florin Juravle are clienți bărbați la fel de mulți ca femei

Esteticianul Florin Juravle are clienți bărbați la fel de mulți ca femei însă nu pe fix aceleași operații

De altfel, Florin Juravle ne-a mai mărturisit că cei mai mulți bărbați, cel puțin cei care apelează la serviciile lui, aleg intervenții cât mai discrete, care doar să le corecteze imperfecțiunile. „În afară de anumite persoane pe care le vedeți constant, de bărbați sau femei, care sunt suprainjectați, cu buze foarte mari, cu pomeți foarte mari, gândiți-vă că sunt alte câteva mii sau zeci de mii de femei și bărbați care au apelat la medicul estetician fără să-și dea nimeni seama. Doar observi că au un aspect mai tânăr, mai fresh, mai sănătos, mai odihnit. De multe ori este și rolul medicului estetician în apariția acestora’, a completat medicul primar Florin Juravle.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Cristina Spătar a dat de greu de când a intrat în afaceri. E un stres continuu, nu dorm noaptea’Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/video-exclusiv-esteticianul-florin-juravle-clienti-barbati-la-fel-de-multi-ca-femei-si-barbatii-vor-acelasi-lucru-ca-femeile-2358719

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata