Eroul Angliei a explicat de ce s-au chinuit britanicii cu Tunisia la Campionatul Mondial: „Așa e aici”

0 29

Luni, 18 Iunie

Harry Kane, 24 de ani, a reușit o dublă în fața Tunisiei, iar Anglia s-a impus cu 2-1. Atacantul a vorbit despre modul în care echipa sa a reușit în cele din urmă să câștige, deși golul victoriei a venit în prelungiri.

„Sunt foarte mândru de echipă. A fost destul de greu pentru noi, puteam înscrie mai multe goluri dar s-a ratat mult. Așa e la Cupa Mondială, trebuie să lupți până în ultima secundă!

Am vorbit de foarte multe ori cu echipa că trebuie să fim împreună, să fim uniți. Și asta s-a văzut pe teren.

Cred că trebuia să primim un penalty când am fost faultat, dar s-a făcut dreptate la final prin golul pe care l-am marcat. A fost greu. A trebuit să trecem peste emoții și să ne facem jocul”, a declarat Kane.

„Această victorie din prelungiri e un boost major pentru noi, contează mult că am presat până la final. Am luptat, am înscris târziu, dar am obținut o victorie mare. La 1-1 eram optimist, deși ritmul scăzuse un pic. A trebuit să creăm șanse în continuare, n-am mai jucat la fel de bine ca la început, iar ei s-au apărat excelent. Să câștigi primul meci la un turneu final ceva extraordinar”
Jordan Henderson, mijlocaș Anglia

„Am fost mulțumit de cum am jucat, chiar dacă timpul aproape expirase. Am rămas liniștiți, n-am aruncat mingea în careu aiurea. Am meritat victoria. Ne-am creat multe ocazii clare, mai ales în prima repriză, și am dominat-o pe cea de-a doua. Am jucat bine la fazele fixe. Chiar dacă am fi făcut egal, tot aș și fi zsi că sunt mândru de formația mea. Echipele mari înscriu goluri târzii”
Gareth Southgate, selecționer Anglia


Harry Kane e primul jucător englez care reușește o „dublă” la Mondial de la Gary Lineker în 1990, 3-2 împotriva Camerunului. Harry Kane a salvat Anglia de la un nou rezultat-surpriză la Mondial!
Anglia a înscris pentru prima dată la CM un gol al victoriei în prelungiri.

7 goluri în 6 meciuripentru Anglia are Kane. În total în acest sezon are 47 de goluri în 54 de meciuri.

Din Grupa G mai fac parte Belgia și Panama, iar meciul direct dintre cele două s-a terminat 3-0. Detalii AICI!
CLASAMENTUL GRUPEI G


1. BELGIA
3p


2. ANGLIA
3p


3. TUNISIA
0p


4. PANAMA 
0p
https://www.gsp.ro/international/cm-2018/eroul-angliei-a-explicat-de-ce-s-au-chinuit-britanicii-cu-tunisia-la-campionatul-mondial-asa-e-aici-542162.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata