Epic fail » Gigi Becali a încercat să agite apele la CFR Cluj, dar a dat-o în bară! Ce declarase finanțatorul FCSB în această dimineață

0 30

Joi, 26 Iulie, 18:15

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, principala rivală a CFR-ului din campionat, a încercat să agite apele în „Gruia”, anunțând azi că știe numele noului antrenor al campioanei.

Numele propus în această dimineață de Becali nu a coincis însă cu varianta aleasă de șefii CFR-ului, Toni Conceicao, 56 de ani.

Latifundiarul declarase răspicat în această dimineață că în „Gruia” va fi numit italianul Cristiano Bergodi, 53 de ani, cel care a mai antrenat-o pe CFR în sezonul 2006-2007.

„Bergodi o să fie antrenorul CFR-ului. Asta știu eu. Am mai multe informații de la rivali decât aveți voi”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro X.

Vezi și: Antonio Conceicao este noul antrenor al lui CFR Cluj! Prima reacție a portughezuluihttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/epic-fail-gigi-becali-a-incercat-sa-agite-apele-la-cfr-cluj-dar-a-dat-o-in-bara-ce-declarase-finantatorul-fcsb-in-aceasta-dimineata-544877.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata