Elina Svitolina a plătit pentru operația uneia dintre cele mai bune tinere jucătoare din lume

0 1

Daria Lopatetska s-a accidentat grav la genunchi în timpul unui turneu ITF desfășurat la Roma. Una dintre cele mai promițătoare jucătoare a generației ei, Daria a cerut ajutor financiar în țara natală. Svitolina, prezentă la turneul de la Roma, i-a sărit în ajutor și achitat întreaga intervenție, în valoare de 12.000 de euro. 

„Intervenția s-a încheiat. Totul a decurs perfect. Vrem să le mulțumim tuturor care ne-au sprijinit, atât financiar cât și moral. În mod special aș vrea să îi mulțumesc Elinei Svitolina. Ea a suportat costurile operației. Daria va rămâne internată câteva zile. Recuperarea necesită mult efort și costuri semnificative pentru noi”, a scris Maria, sora tinerei sportive.

Lopatetskaya este un produs al academiei lui Patrick Mouratoglou. Are în palmares cinci titluri ITF, trei dintre ele fiind obținute în 2019.

Svitolina, model pentru tinerii din Ucraina

Svitolina susține sportul din Ucraina, după cum dezvăluia chiar ea într-un interviu acordat la începutul anului: „Încerc să sprijin pe cât posibil tenisul, sportul din șțara mea natală. Îmi fac timp să ajung la evenimente, la competiții de juniori. Vorbesc cu copiii, cu părinții lor”.

Vezi și:

Naomi Osaka răsuflă ușurată după încă un eșec al lui Halep: „Am stat prea mult încordată! Nu mă mai gândesc la asta acum”https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/elina-svitolina-a-platit-pentru-operatia-uneia-dintre-cele-mai-bune-tinere-jucatoare-din-lume-567383.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata