el e spionul Aneimaria Prodan la Dinamo! » Cine i-a propus, de fapt, pe Nistor și Hanca la FCSB

0 7

Becali l-a refuzat pe Hanca și a fost de acord să ofere doar 200.000 de euro pe Nistor. El a negociat, astfel, o afacere în care Dinamo nici nu participă! Negoiță, președintele David și antrenorul-manager Rednic nu au fost implicați în „afacerea iernii” care a explodat miercuri seară.

Ana a avut o idee

Transferurile au fost planificate și forțate de Anamaria Prodan. Impresarul are o „iscoadă” la Rin, în hotelul în care se află birourile dinamoviștilor. E vorba despre Valentin Gheorghiță, avocatul lui Ionuț Negoiță. Gheorghiță mai lucrează și ca avocat al clubului.

Pe el l-a întrebat Ana dacă Dinamo e dispusă să-i vândă pe Nistor și pe Hanca. Șefii executivi ai „câinilor” n-au mai apucat să confirme sau să infirme planul agentului, că Anamaria l-a sunat pe Gigi și i-a prezentat drept reală intenția rivalei: „Domnule Becali, sunteți interesat de Hanca și de Nistor? Dinamo e dispusă să-i vândă pe amândoi pe 400.000 de euro!”.

Patronul FCSB a spus că nu-l vrea pe Sergiu, dar pe Dan îl consideră bun și l-ar lua, însă numai cu 200.000 de euro. El „negocia” achiziționarea unor jucători ai „câinilor” fără ca oficialii din Ștefan cel Mare să fie implicați în tratative! Intermediarul Anamaria Prodan crease scenariul și convingea părțile că era vorba despre un plan real.

„Doar o bombă de Revelion”

Becali n-a mințit când a spus că i-au fost propuși cei doi dinamoviști, doar că nu clubul Dinamo îi propusese, ci Anamaria, care apucase doar să-l roage pe amicul Gheorghiță să-l convingă pe Negoiță. Alexandru David i-a cerut Anei să prezinte un document, o dovadă că roș-albii au delegat-o să vândă fotbaliștii.

Nevasta lui Reghecampf a refuzat să discute în public despre caz. Nistor s-a amuzat de repornirea discuțiilor legate de transferul lui: „Iar mă vrea FCSB? Serios, nu există nicio ofertă de data asta, nu se mai pune problema de un transfer, a fost doar o bombă de început de an. Am văzut că acolo s-a schimbat și antrenorul, dar tot domnul Becali va conduce, se va băga și peste Teja. Așa e Gigi de când lumea și nu se va schimba”. 

„E un circ ce face Gigi Becali, cred că se plictisește și apare cu asemenea scenarii. Eu susțin că mi-au fost oferiți Man și Coman cu 200.000 de euro, dar Dinamo ar plăti doar 150.000 pentru amândoi. E la fel de credibil ca varianta cu Nistor și cu Hanca la FCSB pe 400.000 de euro!”
Alexandru David, președinte Dinamo

800.000 €a oferit Becali pentru Nistor în urmă cu trei luni. Dinamoviștii au refuzat oferta, deși mijlocașul era tentat de un transfer la FCSB, care i-ar fi adus un venit de 20.000 de euro lunar plus 50.000 de euro la semnarea contractului

„Pe Nistor l-aș lua, dar nu mai dau mai mult de 200.000 de euro. Și, oricum, ar trebui să se facă transferul acum, la începutul cantonamentului, altfel nu mai e valabilă intenția mea”
Gigi Becali, patron FCSB

Nu sunt jucătorii ei

Anamaria nu i-a propus pe Nistor și pe Hanca doar la FCSB, ci i-a oferit mai multor cluburi și din România, și din străinătate. Ea nu are, în realitate, nicio legătură cu fotbaliștii. Nistor e impresariat de fostul internațional Lucian Marinescu, iar pe Hanca îl reprezintă Antonis Antoniou, un cipriot controversat implicat și în organizarea stagiilor de pregătire ale echipelor românești. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan a rezolvat doi într-o zi! » Noul „Bizon” a ajuns în Liga 1https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cazul-dan-nistor-exclusiv-joc-dublu-el-e-spionul-aneimaria-prodan-la-dinamo-cine-i-a-propus-de-fapt-pe-nistor-si-hanca-la-fcsb-557182.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata