Edi Iordanescu la FCSB | Ce a patit Iordanescu ultima data cand a lucrat cu Becali: a plecat umilit dupa 2 MECIURI

0 0Edi Iordanescu ii va lua locul lui Mihai Teja la FCSB. 


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!


Gigi Becali a anuntat in exclusivitate pentru PRO TV ca, in proportie de 95%, Edi Iordanescu va fi noul antrenor al FCSB, dupa ce Mihai Teja va parasi echipa. 


Nu ar fi prima data cand Edi Iordanescu ar ajunge pe banca FCSB. El a fost antrenor secund si interimar, dupa plecarea acestuia, la echipa lui Becali in perioada 2010-2012.


Perioada de interimat a lui Edi Iordanescu a durat doar doua partide, iar amintirile sale cu patronul Gigi Becali nu sunt unele fericite. 


Dupa primul meci in care a asigurat interimatul pe banca stelistilor, castigat de Staua cu 1-0 in fata celor de la CFR Craiova in Cupa Romaniei, Edi Iordanescu a fost laudat de patron. 


A urmat partida din capionat cu Otelul, pierduta cu 0-1. Acesta fost momentul in care Gigi Becali l-a dat afara pe Edi Iordanescu. 


„La Steaua exista o presiune mai mare pe antrenor decat pe jucatori. Ca dovada ca atunci cand echipa nu a performat, cel care a plecat a fost antrenorul si nu jucatorii. La Staua exista un spirit aparte si cine nu il intelege e greu sa reziste”, spunea Edi Iordanescu dupa demiterea din acel sezon de la Steaua, intr-un interviu acordat GSP.


 


Edi Iordanescu 95% antrenor la FCSB


 


Mihai Teja va pleca de la FCSB dupa partida cu CFR Cluj, iar in locul sau va veni Edi Iordanescu. 


„Am vorbit cu el la telefon, 95% la el o sa fie..5% doar ca tre sa fim fata in fata sa vedem ce pretentii are.. poate vrea niste jucatori pe care nu pot sa ii aduc. 95% e Edi, nu mai are rost sa discutam.. 99%, vrei asa?!”, a anuntat Gigi Becali in exclusivitate pentru Pro TV!


Edi Iordanescu a castigat Supercupa Romaniei cu CFR Cluj anul trecut, iar in prezent este antrenor la Gaz Metan Medias. 

https://www.sport.ro/liga-1/edi-iordanescu-la-fcsb-ce-a-patit-iordanescu-ultima-data-cand-a-lucrat-cu-becali-a-plecat-umilit-dupa.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata