„Edi Iordănescu e pe lista noastră”

0 3

„Este adevărat că ni-l dorim pe Edward Iordănescu! O să începem discuțiile din perioada următoare după ce se va termina campionatul. Edi este pe listă! Este un antrenor foarte valoros, priceput, pe care ni-l dorim.

Vrem să avem la Sepsi un antrenor român, un tehnician autohton care să se priceapă foarte bine la fotbalul românesc.

Nu pot să spun acum dacă o să-l numim pe Edi, noi ni-l dorim și vom discuta. Avem o listă și nu vreau să ne grăbim”, a declarat în exclusivitate pentru GSP.ro, patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Nici Bokor nu se ascunde! 

Și Janos Bokor, managerul covăsnenilor, a recunoscut că Edi Iordănescu este o soluție, fiind genul de antrenor ce se pliază pe proiectul. 

„Noi deocamdată avem câteva piste. Nu am decis pe care vom merge. Nu pot să spun cu cine discutăm, nu ar fi corect. Edi ne place cum lucrează, ne place cum gândește. E 100% dedicat. Mai sunt și alții despre care pot spune lucruri pozitive. Noi în istoria clubului am avut doi antrenori, pe Eugen Neagoe și Vali Suciu. Pentru noi continuitatea e foarte importantă. În cel mai scurt timp vom face un anunț oficial. Asta sperăm noi”, a zis Janos Bokor. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Edi Iordănescu e la un pas să semneze cu Sepsi: „Și-a dat acordul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-laszlo-dioszegi-patronul-lui-sepsi-confirma-edi-iordanescu-e-pe-lista-noastra-567119.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata