„E pasul către echipa mare, noi suntem mereu cu ochii pe ei”

0 1

În finală, Dinamo U19 se va duela cu echipa similară a Viitorului. Partida va avea loc pe 1 mai!

În echipa de start a lui Dinamo s-au regăsit și câțiva jucători care au cochetat cu prima echipă a lui Mircea Rednic, cum ar fi Levent Oltay, Aleksandru Longher, Geani Crețu sau Cătălin Măgureanu.

Dinamo: Ștefan Fara – Radu Zamfir, Carlos Brat, Ciprian Cheia, Levent Oltay – Aleksandru Longher, Claudiu Stan, Geani Crețu, Ahmed Bani – Mihai Chiriac, Cătălin Măgureanu
Au mai jucat: Alin Lazăr, Andrei Spînu, Deniz Giafer, Rareș Balcan. 
Antrenor: Mihai Dobre

Performanța dinamoviștilor a stârnit laudele lui Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al grupării dinamoviste. 

„Sunt foarte fericit că băieții s-au calificat în finală. Îi felicit, mai ales că este a treia finală în ultimii cinci ani. Acesta este pasul către echipa mare, noi suntem mereu cu ochii pe ei. Îi susținem, sperăm să câștige finala.

Lucrurile merg bine la Academia noastră și sperăm ca în cantonament să vină cât mai mulți tineri de viitor, care să ne convingă că merită să rămână la echipa mare”, a spus Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Dinamo – Viitorul în finala de pe 1 mai

În finala de pe 1 iunie, Dinamo se va duela cu Viitorul, într-un rematch al finalelor din ultimii doi ani. Dobrogenii au trecut în semifinale de CSU Craiova, 7-3 la general (4-1 în tur, 3-2 în retur). 

Dinamo U19 s-a impus în 2017, în timp ce Viitorul a câștigat competiția în 2018. 

Vezi și: Florin Prunea, contrariat de o declarație a lui Mircea Rednic: „Cum să faci asta? E o tâmpenie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-u19-s-a-calificat-in-finala-ligii-elitelor-pentru-a-treia-oara-in-5-ani-ionel-danciulescu-reactie-in-exclusivitate-e-pasul-catre-echipa-mare-noi-suntem-mereu-cu-ochii-pe-ei-567497.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata