„E o accidentare care nu-mi dă pace de la 16 ani”

0 3

Barty, care are probleme la tendonul lui Ahile, a decis să abandoneze de la Eastbourne la scurt timp după ce s-a impus în competiția de la Birmingham. Australianca se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep.

„Este o accidentare care nu-mi dă pace de la vârsta de 16 ani. De fiecare dată apare când trec printr-o perioadă mai încărcată . Ştiu cum o pot ţine sub control, dar acum trebuie să mă odihnesc

Cred că totul va fi ok pentru turneul de la Wimbledon. Am nevoie de 3-4 zile de pauză pentru ca să fiu 100% la finalul săptămânii. Mă voi odihni, va trebui să am grijă de câte ori lovesc mingea, mai ales când servesc”, a explicat Barty, conform BBC. 

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca direct în turul II cu învingătoarea meciului dintre Camila Giorgi (41 WTA) și Su-Wei Hsieh (29 WTA). Partida se va juca miercuri.

Vezi și: VIDEO Mihaela Buzărnescu, OUT din primul tur la Eastborune! Eliminată în două seturi de Jelena Ostapenkohttps://www.gsp.ro/sporturi/tenis/ashleigh-barty-decizie-importanta-inainte-de-wimbledon-e-o-accidentare-care-nu-mi-da-pace-de-la-16-ani-570453.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata