„E inoportună! Îl vedem în lojele din Bănie”

0 1

Giurgiuvenii au o reacție dură și îl numesc pe Colțescu drept un apropiat al clubului oltean și acuză faptul că este văzut în lojele arenei „Ion Oblemenco”. 

Astra Viitorul, finala Cupei României, va avea loc sâmbătă, ora 20:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

„Din start, clubul nostru dorește să asigure întreaga suflare fotbalistică de buna credință privind calitatea și moralitatea arbitrilor români, așa cum am susținut tot acest sezon.

Tocmai de aceea, credem că este inoportună și forțată presiunea privind delegarea centralului Sebastian Colțescu la finala Cupei României de sâmbătă! În condițiile în care îl vedem pe acesta în lojele arenei din Craiova, la meciurile celor de la CSUC, adversar care așteaptă un singur rezultat pentru a se califica în Europa sau prezent la omologarea arenei ca reprezentant al fotbalului doljean, suntem convinși că există o presiune suplimentară, la care Colțescu nu trebuie supus.

Sperăm că în fotbalul românesc ierarhiile se joacă doar pe teren și așa va fi și sâmbătă în finala cu Viitorul! Cine merită (doar)pe teren, să reprezinte România! Dacă am fi mers în Europa după clasamentul bugetelor, atunci, Astra ar fi trebuit să nu se prezinte cu Lyon, West Ham sau Roma…”, se arată în comunicatul giurgiuvenilor. 

Pentru a evita orice scandal, CCA l-ar fi pregătit deja pe Radu Petrescu pentru a-l înlocui pe Sebastian Colțescu susțin sursele GSP

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Scandal înainte de finala Cupei României! Astra depune memoriu la CCA după dezvăluirile din Gazetahttps://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/astra-giurgiu-atac-dur-la-adresa-craiovei-si-a-lui-sebastian-coltescu-567690.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata