„E ca la Poliție! Imediat ești trimis în tribună”

0 1


La fel ca Ilie Dumitrescu, și Marius Șumudică i-a luat apărarea lui Dan Petrescu. Șumi, unul dintre cei mai vulcanici antrenori și care de-a lungul carierei a primit mai multe etape de suspendare, a criticat comportamentul arbitrilor, pe care i-a acuzat că elimină prea ușor pe antrenori. 

„Eu nu am înjurat niciudată un arbitru. Nu am avut astfel de contre. Dar uite, de doi ani antrenez în Turcia și Arabia Saudită și nu am fost niciodată eliminat. Aici, arbitrul vine și vorbește cu tine, există dialog. Îți explică. Faptul că se dau cartonașe galbene, la prima abatere, e o idee bună. Nu te trimite din prima în tribună.  

În România te trimite imediat în tribună. Da, nu sunt de acord să înjuri sau să faci alte gesturi lipsite de fair-play. Dar și antrenorii sunt oameni. Muncim luni de zile, e presiune mare. Nu vreau să fiu avocatul domnului Petrescu, dar la noi se face exces de zel. Ar trebui să fie mai mai greu dictate eliminările. La prima abatere ar trebuie să primești un avertisment. Nu trebuie să te elimine imediat, la orice gest.

Cu un arbitru e ca la Poliție. Dacă arbitrul și polițistul spun ceva, au dreptate. Uite, la un meci amical arbitrul mi-a eliminat un jucător pentru că l-a înjurat. Nu știu cum a înțeles că l-a înjurat pentru că arbitrul nu vorbea engleză și jucătorul nu știe turcă. A scris în raport că l-a înjurat și Kayode nu va juca în meciul cu Beșiktaș. Arbitrii sunt suverani”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

Citește și:

Ilie Dumitrescu intervine după suspendarea lui Dan Petrescu: „E prea mult! Ați uitat ce a făcut atunci Colțescu?”

Cine este miliardarul care l-a detronat pe Țiriac din poziția de cel mai bogat român

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/inca-un-avocat-pentru-dan-petrescu-marius-sumudica-critica-arbitrii-din-romania-e-ca-la-politie-imediat-esti-trimis-in-tribuna-577173.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata