După Ce Libertatea A Dezvăluit Că Luiza S-a Despărțit De Prieten Cu O Zi înainte De Dispariție, DIICOT L-a Chemat Pentru Prima Oară Față în Față Pe Băiat!

0 0


Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:04

Ieri, Libertatea a publicat un dialog amplu purtat la Dioști cu mama și cu bunicul Luizei. 

Din interviu, a reieșit că Luiza s-a despărțit de prietenul ei, Alexandru, chiar cu o zi înainte de dispariție. 

E neclar cine a fost cel care a provocat ruptura. Rudele fetei de 19 ani spun că Luiza e cea care a vrut să se despartă.

Astăzi, Digi 24 a publicat din surse judiciare informația potrivit căreia Alexandru a fost chemat de DIICOT la audieri. Procurorii mai vorbiseră cu băiatul, dar nu față în față, pentru că acesta fusese plecat în Italia.

Posesor de mașină și extrem de îndrăgit de fete, Alexandru a fost singurul prieten al Luizei, au spus rudele acesteia.

Citeşte şi:

Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Familia a aflat că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către niște ”cetățeni romi” din Breaza

Ce a făcut Luiza Melencu cu 24 de ore înainte să dispară. Familia fetei își amintește ultima convorbire telefonică avută cu ea: „Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia. Vorbim acasă”

Prima zi de școală la liceul din Craiova în care a învățat Luiza Melencu. Familia tinerei a participat la festivitatea de deschidere

GSP.RO

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

HOROSCOP

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/dupa-ce-libertatea-a-dezvaluit-ca-luiza-s-a-despartit-de-prieten-cu-o-zi-inainte-de-disparitie-diicot-l-a-chemat-pentru-prima-oara-fata-in-fata-pe-baiat-2744499

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata