„După ce a făcut aseară, ar trebui să-și scrie ceva pe frunte”

0 8


Sambata, 10 Noiembrie, 10:48

Adrian Porumboiu l-a criticat pe Alexandru Mitriță, capitanul și golgeterul celor de la CSU Craiova, care a primit două „galbene” în decurs de 5 minute, la meciul cu Sepsi, 1-1. (Detalii AICI)

„Gesturile lui Mitriță sunt de neacceptat pentru un căpitan. Nu poți să te enervezi așa și să ai mofturi în tine. Ar trebui să își scrie ceva și pe frunte, nu doar pe ceafă.  (n.r. Mitriță și-a tatuat pe ceafă sfatul pe care i l-a dat Ilie Balaci: „Distrează-te pe teren”). La Craiova e nervozitate și din cauza publicului”, a declarat Porumboiu la TV Pro X.

Aseară, Ion Crăciunescu a analizat fazele în urma cărora Mitriță a încasat două „galbene” și a concluzionat că eliminarea craioveanului a fost eronată. 

„La Craiova – Sepsi mi-a plăcut de Adrian Rus, care în prima repriză a făcut o deposedare de manual. La Mateiu nu trebuia să se dicteze penalty”Adrian Porumboiu, fost arbitru

FOTO: Telekom Sporthttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/porumboiu-se-ia-de-mitrita-dupa-ce-a-facut-aseara-ar-trebui-sa-si-scrie-ceva-pe-frunte-552760.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata