Drama din viața unei concurente de la Vocea României. Soțul ei a fost victimă în incendiul de la Colectiv

0 22

 

Luciana Răducanu are 36 de ani și este mama unei fetițe simpatice foc. A venit să-și încerce norocul la Vocea României, unde a ridicat jurații și publicul în picioare cu interpretarea ei și a reușit să treacă mai departe, mergând în echipa lui Tudor Chirilă.

Luciana are o poveste de viață zguduitoare. Soțul ei, Cristi, esta una dintre victimele din tragedia care a avut loc la clubul Colectiv.

„Ne-am cunoscut la un videoclip al Mădălinei Manole, el cânta în trupa ei. Acolo s-a produs declicul…

Cristi a fost la Colectiv. Eram prieteni cu trupa. A avut 50 la sută arsuri, am fost plecați cinci luni în străinătate. Nu pot să spun prin ce am trecut când au murit prietenii noștri unul după altul. Acum, că lucrurile au revenit la normal, pot să mă bucur de orice moment, viața merge mai departe”, a povestit Luciana Răducanu.

 

Peste 60 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015, după ce la clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, a izbucnit un incendiu. În club, trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului s-a extins rapid, soldându-se cu numeroase persoane decedate şi rănite. În urma tragediei şi-au pierdut viaţa 64 de persoane. Dintre acestea, 27 au murit în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre ei fiind fotografi, artişti, elevi olimpici şi studenţi străini. Alți 147 de oameni au fost răniți. Între victimele care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului s-au aflat şi membri ai trupei Goodbye to Gravity – basistul Alex Pascu, bateristul Bogdan Lavinius Enache, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Scorpionul și Vărsătorul fac „jocurile astrale”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/drama-din-viata-unei-concurente-de-la-vocea-romaniei-sotul-ei-fost-victima-incendiul-de-la-colectiv-2422829

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata