Doinița Oancea îşi oficializează relaţia. Imagini de la Starea Civilă

0 31

După o relație cu suișuri și coborâșuri, personajele interpretate de Doinița Oancea și Liviu Vârciu, în “Fructul oprit”, decid să se căsătorească. Timpul petrecut departe de Costică (Liviu Vârciu) o face pe Tanța să realizeze ce simte cu adevărat pentru acesta. Apariția surpriză a bărbatului iubit, la Snagov, se lasă cu lacrimi de bucurie din partea Tanței, care de această datã acceptă cererea în căsătorie.

Tanțo, oriunde aș merge, orice aș face, nu pot trăi fără tine! Vrei să te măriți cu mine?”, o întreabă el. “Da!”, răspunde ea fără să stea pe gânduri.

Ceremonia civilă are loc într-un decor superb, în curtea casei Caragea. Alături de ei, la petrecere, sunt oltenii Boască, Lina și Sile (Adriana Trandafir și Marian Râlea), Katia (Cosmina Dobrotă), Ana (Cristina Ciobănașu), Petru (Tudor Roșu), Alex (Petru Păun).

Oriunde aș merge și orice aș face, nu pot să trăiesc fără tine!  Vrei să te cu mine?”, îl întreabă și Tanța pe Costică, emoționată de cele trăite. “Zi, mă, da!”, strigă cei prezenți la eveniment.“Vă declar căsătoriți, sărutați mireasa!”, se aude la sfârșitul ceremoniei. Cei doi îndrăgostiți au parte de numeroase urări din partea invitaților lor, dar și de o lună de miere în afara țării.

Citește și

EXCLUSIV / Oana, fiica Elenei Lasconi, e vedetă în lumea gamerilor. Prezintă o emisiune la World of Tanks în Paris (VIDEO)

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/doinita-oancea-isi-oficializeaza-relatia-imagini-de-la-starea-civila-2290946

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata