DINAMO – HERMANNSTADT 2-0 | „Cine a vorbit de play-off la echipa asta?!” Miriuta, NERVOS dupa infrangerea din Stefan cel Mare! Si-a pus un jucator la zid: „A jucat execrabil!” – www.sport.ro

0 2Hermannstadt a pierdut pe terenul lui Dinamo cu 0-2.


Montini si Klimavicius au executat in primele 15 minute echipa lui Vasile Miriuta. 


Antrenorul celor de la Hermannstadt a rabufnit dupa meci si, enervat de intrebarile jurnalistilor in ceea ce priveste scaderea de forma a echipei sale, a spus ca Hermannstadt nu s-a batut niciodata la play-off si ca acesta este nivelul grupului. 


Mai mult, Miriuta l-a pus la zid pe Mijuskovic, despre care a spus ca a jucat „execrabil”. 


„Am facut aceleasi greseli pe care le-am facut cu Chiajna. A doua repriza am avut doua-trei ocazii, dar daca n-am dat in poarta… Asta e situatia in momentul de fata. 


Nu e usor sa revii de la 2-0, am avut doua ocazii. Mijuskovic facut o partida execrabila, a jucat ca la Chiajna.


A doua repriza am fost peste ei, dar daca n-au putut s-o bage in poarta, fotbalul te pedepseste.


Cine a vorbit de play-off la echipa asta? Stiu foarte bine echipa, obiectivul e ramanerea in Divizia A, asta e obiectivul. 


Pe ce loc trebuia sa fim noi? Unde s-a gresit? Astia suntem noi, suntem o echipa mica, ne batem pentru ramanerea in Divizia A. 


Nu vreau sa mai vorbesc de casa noastra, jucam unde jucam si asta e”, a fost reactia lui Vasile Miriuta la DigiSport dupa meciul pierdut in Stefan cel Mare.

https://www.sport.ro/liga-1/dinamo-hermannstadt-2-0-cine-a-vorbit-de-play-off-la-echipa-asta-miriuta-nervos-dupa-infrangerea-din-stefan.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata