DINAMO 0-1 // Anunț categoric făcut de Alexandru David: „Dinamo e clubul #1 din România! La o palmă primită, dăm 10 pumni înapoi”

0 2

„Am încercat să avem un alt stil de comunicare, de a ne comporta. Dar acum trebuie să ies și să apăr clubul. În acest domeniu nu poți să întorci obrazul când ți se dă o palmă. Dacă faci asta ești luat de fraier.

Dinamo este cel mai titrat club din România, potrivit realității. Dinamo este clubul numărul 1 din România. Nu poți să fii obraznic și să începi să calci clubul în picioare. Schimbăm foaia! La o palmă primită, vom da 10 pumni înapoi. Dar nu vom da niciodată primii.

Noi am încercat altceva, dar nu ne-a ieșit. Acum trebuie să ne schimbăm. Nu mai stau să văd cum toată lumea, care nu are informații la zi, vorbește de Dinamo. Trebuie să arăți respect când intri în «Ștefan cel Mare»”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

„M-am dus la Rednic și i-am zis «Am nevoie să ne ajuți». Nu m-am dus să-l înnobilez și să-i spun «Hai la Dinamo ca să te fac cavaler Jedi». Am discutat cu alți conducători, dinamoviști, dar singurul care a vrut să vină a fost Rednic. Mi-a zis direct «vin». I-am spus «păi, stai! Nu pot să-ți dau 100.000 de euro». Și mi-a zis «Pui pe hartie ce poți să îmi dai și vin»”Alexandru David

Vezi și:

VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

 https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sepsi-dinamo-0-1-anunt-categoric-facut-de-alexandru-david-dinamo-e-clubul-1-din-romania-la-o-palma-primita-dam-10-pumni-inapoi-559664.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata