„Din sezonul viitor trebuie să arătăm a haită!”

0 37


Vineri, 01 Iunie

Florin Bratu, 38 de ani, a comentat remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe din ultima etapă a play-out-ului, scor 0-0 (Detalii AICI). Tehnicianul abia așteaptă sezonul viitor, când speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă. 

„Am terminat acest play-out cu capul sus. De când am fost adus, am promovat foarte mulți tineri. Am avut totul la dispoziție și acest lucru m-a făcut să am rezultate cu această echipă, pe care o îndrăgesc.

Am fost formația care a înscris cele mai multe goluri, avem 11 victorii în 14 meciuri. Țin să le mulțumesc băieților, conducerii. Au avut încredere în mine, m-au lăsat să îmi fac treaba.

Sperăm să facem totul bine, cu banii pe care îi avem la dispoziție. Vrem să facem o echipă competitivă. Sper să-i duc pe băieți cât mai sus. Sunt bucuros că văd un Dinamo ofensiv, dinamic, iar în sezonul viitor trebuie să arătăm a haită, când vine cineva în Ștefan cel Mare să ne ia în serios”, a zis Florin Bratu la LookTV. 

CLASAMENT PLAY-OUT

 ETAPA 14 DIN PLAY-OUT:

Azi

Dinamo – Sepsi 0-0

Sâmbătă
18:30 Botoșani – Gaz Metan
21:30 Juventus – Voluntari
21:30 Chiajna – ACS Polihttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/florin-bratu-trage-concluziile-dupa-un-play-out-aproape-perfect-din-sezonul-viitor-trebuie-sa-aratam-a-haita-540848.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata