Decizie de ultimă oră luată de Dinamo în privința lui Bratu! Anunțul a fost făcut în timpul conferinței de azi

0 26


Articol de — Eduard Apostol Sambata, 18 August, 11:17

Florin Bratu, 38 de ani, și-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2020. Anunțul a fost făcut azi, într-o conferință de presă la care au fost prezenți Florin Bratu și Ionel Dănciulescu, directorul general al „câinilor”.

„Mă simt foarte bine și sunt onorat pentru ceea ce s-a întâmplat. Mulțumesc conducerii că îmi oferă continuitate și sperăm să îmbinăm tinerețea cu jucătorii cu experiență și să facem performanță împreună.

Nu știu neapărat dacă voi câștiga un titlu până în 2020 cu Dinamo, cred că cel mai important lucru este să crești niște jucători și după aceea cu multă muncă vin și rezultate”, a declarat Florin Bratu, cel care a fost numit pe banca echipei roș-albe la finalul lunii februarie.

Ionel Dănciulescu a vorbit și el despre decizia clubului și l-a lăudat pe antrenorul dinamovist.

„Anunțul va bucura suporterii dinamoviști. Din acest moment, Florin Bratu va fi antrenorul echipei până în 2020. Este antrenorul ideal pentru Dinamo, face o muncă titanică. Suntem bucuroși și sperăm să îi facem un alt tricou, în iarnă, cu 2022. Am considerat că nu există un antrenor mai bun decât Florin. Dacă vrei să ai performanță trebuie să ai continuitate. Mă bucur că a mai semnat pe încă un an din vara anului viitor. Eu sper că am contract pe viață, Dinamo este casa mea”, a declarat Ionel Dănciulescu.


Dinamo va juca duminică, de la ora 21:00, cu CFR Cluj. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/decizie-de-ultima-ora-luata-de-dinamo-in-privinta-lui-bratu-anuntul-a-fost-facut-in-timpul-conferintei-de-azi-546483.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata