Decizie de ultima ora a lui Messi! S-a despartit de omul care l-a ajutat cel mai mult in ultimii ani: „Asa face un capitan” – www.sport.ro

0 21Leo Messi a luat o decizie importanta in urma cu patru ani.


Messi a decis sa renunte la nutritionistul sau din Italia, pe care il vizita regulat in ultimii 4 ani. Argentinianul a decis ca este momentul sa aiba incredere in oamenii angajati de Barcelona si a intrerupt contratul cu celebrul Poser, din orasul italian Salice.


Messi a inceput sa mearga la Poser intr-o perioada in care vomita des pe teren si avea probleme cu accidentarile. Sfaturile nutritionistului l-au ajutat pe Messi sa dea randament mai bun si sa ramana la un nivel ridicat in aceasta perioada.


Acum Messi a decis ca e momentul sa isi asume rolul de capitan si sa le ofere incredere specialistilor de la Barcelona, scrie AS.


Ultima vizita a lui Messi la Poser a fost inaintea Cupei Mondiale din Rusia, cand Argentina a fost eliminata in optimi de Franta.

 

https://www.sport.ro/spania/decizie-de-ultima-ora-a-lui-messi-s-a-despartit-de-omul-care-l-a-ajutat-cel-mai-mult-in-ultimii-ani-asa.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata