„De mâine pot deveni liberi de contract”

0 1

„Jucătorii Astrei își pot depunde memorii să rămână liberi de contract începând de mâine, 16 mai. E tristă situația. Acolo nu mai sunt bani. Mai sunt și jucători care sunt pe final de contract.

Monitorizarea se face din 6 în 6 luni, sistemul de licențiere trebuie să fie mai aspru. Dacă s-ar lua măsuri cu depunctări, atunci alta ar fi situația,”, a zis Emilian Hulubei, președinte AFAN. 

Jucătorii Astrei sunt neplătiți de aproape 5 luni, ultimul salariu fiind primit pentru luna decembrie. 

Ce a propus AFAN

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori a anunțat printr-un comunicat o soluție pentru ca jucătorii să nu mai rămână neplătiți. Însă e nevoie de un vot al conducătorilor de club. 

„AFAN a propus an de an ca o parte din drepturile TV să fie reținute de LPF ca o garanție pentru plata salariilor restante,  dacă este cazul. Această propunere nu poate fi pusă în practică decât de LPF, prin votul adunării generale, mai exact cu votul conducătorilor cluburilor.

Fără acordul lor, această propunere pe care o facem noi an de an și care e susținută de un club sau două nu o să poată fi pusă în practic niciodată”, se arată în comunicatul AFAN. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dani Coman și-a dat demisia de la Astra! Degringoladă înaintea finalei de Cupă: ce se întâmplă cu antrenorul Costel Enachehttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/emilian-hulubei-presedinte-afan-sfat-pentru-jucatorii-de-la-astra-de-maine-pot-deveni-liberi-de-contract-567184.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata