De ce nu are Claudia Pătrășcanu bonă pentru copii. „Am mai încercat, dar nu mai vreau”

0 5


 

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a fost invitată la emisiunea „Teo Show”, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. La emisiunea respectivă, artista a vorbit despre cei doi copii ai săi, pentru care nu are bonă și pe care îi crește cu ajutorul familiei.

„Mama vine două săptămâni pe lună la noi. Nu mai vreau pe altcineva. Am mai încercat, dar nu mai vreau. Nici ei nu mai vor. Au ajuns dependenţi de mine. Dacă mă duc tiptil până la baie, încep imediat: „Mama! Unde e mama?””, a declarat Claudia Pătrășcanu.

„Din primăvară îi voi duce pe amândoi la grădiniţă. Cumva trebuie să-i dezvăţăm. Eu sunt mai autoritară, tati nu vrea să certe copiii”, a mai spus ea.


„Nu au stricat nimic, nu au spart nimic! Nu colorează pereţii, sunt nişte copii minunaţi”, a încheiat vedeta.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006. Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău. Artista are doi băieți: Gabriel și Nicolas.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/de-ce-nu-claudia-patrascanu-bona-pentru-copii-mai-incercat-dar-nu-mai-vreau-2463318

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata