„De ce l-ați adus pe Neicuțescu?”

0 2


Mihai Neicuțescu (20 de ani) a fost readus la Dinamo, după ce a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, iar Dănuț Lupu nu înțelege ceea ce își doresc cu adevărat cei din conducerea clubului. 

„La Dinamo e o problemă cu acești copii. Nu că nu ar fi buni, dar sunt conștienți că după ce termină junioratul nu au niciun viitor. Îi împrumută în stânga și în dreapta. La ora actuală, Dinamo vrea să își aducă înapoi toți jucătorii împrumutați. Gândiți-vă ce rău le-au făcut copiilor alora care au făcut o pregătire, au început să joace 2-3 etape. Nu îi lasă nici să mai crească.   

Îi aduci înapoi să stea pe bancă? Să nu îmi spuneți mie că îl aduce pe Neicuțescu și o să îl bage. Gândiți-vă câte vârfuri are Dinamo la ora actuală. În benzi sau în spatele vârfului nu poate să joace. Eu mi-aș dori ca Dinamo să aducă toți copiii ăștia acasă da să îi forțeze să și joace”, a spus Dănuț Lupu, la TV Digi Sport. 

Cu cine concurează Neicuțescu 

Pentru un loc în echipa „câinilor”, Mihai Neicuțescu se luptă cu următorii jucători:

Mattia Montini (27 de ani) Daniel Popa (25 de ani) Robert Moldoveanu (20 de ani)

VEZI ȘI:

VIDEO OFICIAL Dusan Uhrin jr. a semnat cu Dinamo! Ce salariu va avea și când va conduce primul antrenament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Divorțul dintre Barack Obama și Michelle. Ce a spus fosta primă doamnă a SUA despre căsnicie

Libertatea

declaratii danut lupu
danut lupu dinamohttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-danut-lupu-ramane-in-ofensiva-de-ce-l-ati-adus-pe-neicutescu-574649.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata