Daniela Gyorfi, în cele mai frumoase ipostaze de vacanță. Cum se distrează cu George Tal și fiica lor la Paris

0 15

Cu o agendă foarte încărcată și un program foarte strict, cântăreața Daniela Gyorfi se bucură în sfârșit de o binemeritată vacanță. Vedeta a plecat să se relaxeze, însă nu singură, ci alături de cele mai importante persoane din viața ei: partenerul de viață, impresarul George Tal, și fiica lor, Maria.

Daniela Gyorfi și familia ai au ales Franța ca destinație de vacanță, dar au ajuns și în Belgia. Au vizitat cele mai importante locuri,  s-au plimbat, s-au relaxat la terase și s-au bucurat de cele mai bune preparate în celebrele localuri pariziene și nu numai.

Artista radiază alături de cei dragi, fericirea citindu-se pe chipul ei, dar și al partenerului de viață și al fetiței lor.
„Primul zbor, prima vacanță în familie”, a menționat daniela Gyorfi pe o rețea de socializare.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena muzicală din România. În viața personală, Daniela Gyorfi formează un cuplu foarte unit împreună cu impresarul George Tal. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă, pe nume Maria. Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul ei soț a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu.

Citește și: Dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri’: trei traficanți de droguri au fost trimiși în judecată. Oreste Teodorescu și Raluca Bădulescu sunt doar martori

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/daniela-gyorfi-cele-mai-frumoase-ipostaze-de-vacanta-cum-se-distreaza-cu-george-tal-si-fiica-lor-la-paris-foto-2413646

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata