Daniel Pancu, ambasador al Cupei Centenarului, s-a jucat cu mingea ”mică” A jonglat cu bila!

0 7


Ipostază inedită, joi, pentru Daniel Pancu și Mircea Bornescu. Cei doi foști fotbaliști au participat la tragerea la sorți a Cupei Centenarului. Cel mai mare turneu de fotbal pentru copii, din țară este organizat de Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Sport pentru Toți, în vacanța de toamnă, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

Cel mai mare turneu din țară, pe Național Arena

Aceștia au tras din urne grupele categoriei de vârstă 2008 (copii născuți în acest an), alături de directorul Companiei, Cezar Stancu.

‘Este un vis pentru acești copii, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, să joace pe Național Arena. Eu nu am avut ocazia asta. Mi-ar fi plăcut să am un băiat pe care să-l văd jucând, încă de mic, pe cel mai mare și frumos stadion din țară. O să-mi fact timp să urmăresc măcar finalele ‘, a mărturisit Libertatea, Daniel Pancu, ambasador al Cupei Centenarului.

Cu ocazia turneului, destinat copiilor născuți în anii 2012, 2011, 2010, 2009 și 2008, la care s-au înscris în jur de 250 de echipe, micii fotbaliști vor avea parte de multe surprize. La festivitatea de deschidere se va face Hora Unirii, după intonarea imnului național.

CITEȘTE ȘI:

Motivul incredibil pentru care Alex Velea nu poate fi încă tată și-n acte! Castellano a respins notificarea primită de la instanțele din România

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/daniel-pancu-ambasador-al-cupei-centenarului-s-jucat-cu-mingea-mica-jonglat-cu-bila-2422617

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata