Dani Mocanu, printre protestatarii din Piața Victoriei

0 20


Îmbrăcat în negru din cap până în picioare, Dani Mocanu a petrecut mai bine de două ore în Piața Victoriei, alături de zecile de mii de oameni.

Mitingul diasporei din 10 august, în Piața Victoriei.  Peste 20.000 de persoane sunt în fața Guvernului, pentru mitingul care s-a făcut remarcat mai mult prin violențele dintre protestatari și jandarmii care au folosit gaze lacrimogene. Câteva zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma incidentelor.

Citeste si

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Limitele de viteză pe drumurile publiceCV de deputat. Aleșii se laudă că știu să folosească o imprimantă. PSD-iștii, școliți la institute de casă

Dacia a hotărât! Ce NU va face NICIODATĂ?
Doctorii au aflat câtă cafea trebuie să bei pentru a trăi cu 10 ani mai mult

Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, iar forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Îmbrâncelile au început când un grup mare de protestatari cu steaguri a ajuns în piață și a încercat să intre în curtea Palatului Victoria.

Citește și

VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ‘Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu’Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/dani-mocanu-printre-protestatarii-din-piata-victoriei-2360113

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata