Cum s-a distrat Cosmin Cernat în Republica Dominicană. Ce bine arată soția lui în costum de baie

0 42

Când nu a comentat performanțele sportive ale concurenților de la Exatlon România, prezentatorul de televiziune Cosmin Cernat a petrecut timpul liber rămas la dispoziție alături de familia sa, cu care a fost în Republica Dominicană.

A avut-o alături pe actuala sa soție, Mădălina Moroșanu, dar și pe fiul acesteia din prima căsnicie, Matei. De asemenea, Cosmin Cernat le-a avut alături și pe fiicele sale, Maya și Ayana, copiii săi din mariajul cu atleta Monica Iagăr.

Cosmin Cernat și familia sa s-au relaxat din plin și s-au distrat pe cinste împreună. Comentatorul sportiv este mai mult decât fericit în compania actualei sale partenere de viață și acest lucru se vede din imaginile în care cei doi apar împreună în Republica Dominicană. Cosmin și Mădălina radiază unul în compania celuilalt, iar gesturile lor trădează iubirea dintre ei.

Mădălina Moroșanu arată incredibil de bine în costum de baie, având un trup foarte bine tonoifiat. Nici nu este de mirare că arată atât de bine, dat fiind că Mădălina Moroșanu este mare pasionată de fitness.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-s-distrat-cosmin-cernat-republica-dominicana-ce-bine-arata-sotia-lui-costum-de-baie-foto-2279821

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata