Cum l-a pierdut FCSB pe Andrei Cristea! „Noi le-am spus care sunt pretentiile noastre” Detaliile transferului ratat de Becali – www.sport.ro

0 0Andrei Cristea a devenit astazi jucatorul Universitatii Craiova


Universitatea Craiova a oficializat astazi transferul lui Andrei Cristea. Oficialii din Banie s-au inteles cu Politehnica Iasi pentru transferul atacantului de 34 de ani, dorit si de Gigi Becali la FCSB.


Adrian Ambrozie, presedintele iesenilor a explicat motivele pentru care Andrei Cristea nu a mai ajuns la formatia ros-albastra: „Am avut o intelegere cu el, ca atunci cand primeste o oferta sa fie lasat sa plece. A venit acel interes al FCSB, pentru a sti care sunt conditiile transferului. Noi le-am spus la vremea respectiva care sunt pretentiile noastre, iar ei au spus ca vor reveni cu un raspuns. Nu am mai primit nimic de atunci, asa ca primul venit a primit un raspuns pozitiv din partea noastra.


A fost o cerere de natura financiara pe care am facut-o catre FCSB. Am vrut sa stingem o datorie de la transferul lui Qaka. Eram deschisi pentru orice alta varianta. Cum nu a venit, a aparut acest interes al Craiovei si am zis ca facem o afacere buna”, a spus Ambrozie la DigiSport.


Acelasi Adrian Ambrozie a dezvaluit ca Universitatea Craiova l-a dorit pe atacant si in urma cu un an si jumatate: „Andrei Cristea a fost dorit de Craiova si acum un an si jumatate, cand a venit Stoican. Am convenit sa ramana la Iasi si sa ajute echipa nou-formata. A dat dovada de caracter, a ramas langa noi si ne-a ajutat sa ducem echipa in play-off”, a concluzionat presedintele de la Iasi.


In schimbul lui Andrei Cristea, Craiova i-a imprumutat la Poli Iasi pe Florin Gardos si Andrei Burlacu.

https://www.sport.ro/liga-1/cum-l-a-pierdut-fcsb-pe-andrei-cristea-noi-le-am-spus-care-sunt-pretentiile-noastre-detaliile-transferului.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata