Cum comunică Anamaria Prodan cu mama ei

0 23

Ionela Prodan s-a stins din viață, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

„Pe mine mama mea m-a învăţat că viaţa merge înainte, şi cu bune şi cu rele. Sunt nişte chestii inevitabile în viaţă. Singurele certitudini sunt naşterea şi moartea. Nu consider că nu este lângă mine. O simt secundă de secundă. Eu mă împăcasem de foarte multă vreme, ştiam ce va urma. Am luptat enorm ca să o ţin cât mai mult în viaţă.

Orice facem nu mai vorbesc la telefon, vorbesc cu poza. De fiecare dată ştiu când aprobă şi nu aprobă. Vorbesc cu ea prin casă şi cei mici ai mei deja s-au obişnuit şi mă întreabă: Iar vorbeşti cu buni?. Ea mă aude cu siguranţă de acolo de unde este.

Eu sunt acum Ionela Prodan în familie. Sunt cum a fost ea. Bunica mea, mama ei, a fost o femeie foarte foarte puternică, ea i-a luat locul, iar acum eu i-am luat locul mamei mele’, a spus Anamaria Prodan, pentru VIVA!.

Citește și

Gabriela Cristea nu reușește să recupereze 400.000 de euro de la Marcel Toader. Avem dovezi că i-a luat banii, dar și-a băgat firma în insolvență’

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cum-comunica-anamaria-prodan-cu-mama-ei-2373917

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata